Sunday, 6 October 2013

Nak ubah wajah blog

Views
Dah mula rasa boring ngan background blog nie...so cadang2 nak ubah wajah kasi cun tapi tu la prblm nyer  masih blur lagi gambaran yang nak di tonjolkan..Nak sesuatu yang nice tapi matang...cuba gak skodeng blog2 diowg tuk dapat ilham tapi still xder yang menarik hati..mayb sebelom hujung bulan nie berwajah baru la...insyaallah

Tinggalkan dulu bab nak make up blog now nak cerita pasal simanja danish...baru lagi terima ijazah tamat pengajian kelas pertama tau jngan main2 hehehhe bangganyer...x sia2 ibu pusing 1 kuala kangsar cari kemeja ngan seluar yang sesuai untuk dipakai...anak ibu memang nampak nsem sangat hari tu...hope dapat membakar semangat anak ibu dimasa hadapan semoga berjaya amin..



Tahniah sayang..




With eira

Thursday, 18 April 2013

im here

Views
salam n morning all...

Alhamdulillah..tercipta jugak blogspot ACULEENS..selama nie asyik duk layan blog member2 jer...seriously memang gempak la blog2 diowg...so timbul jugakla perasaan jelouse tapi jelouse yang yang lebih kepada envy la...jelouse yang baik2 hehehe...so AL pun contact la salah sowg member blogger..cerita serba cikit macam mana blog yang AL nak x sampai 3 hari it done,,n i very like it...it very nice...thank sayang * mira *

ok la AL nak introduce dulu pasal diri AL...iyerla x knl maka x cinta...hahahah jiwang siot..

nama : norazlina azlin binti ishak
nama glamour : family panggil * acu * anak bongsu la katakan
                        member panggil * aculeen  a.k.a AL *
tarikh lahir : 29 march 1984 tua dah tapi sbb badan yang comel ramai yang ingat AL baru abis sekolah 
                   * bangga say *
tempat lahir : kuala kangsar,perak
family : 8 owg jer ( 4 laki n 4 pompuan )
makanan : AL paling suka ikan merah masak asam pedas n ketam masak lemak cili padi..
minuman : AL peminat setia coffee...1 hari x dapat coffee memang x boleyyyy..
tv : AL suka tengok cerita yan xder sambungan..malas nak follow cerita yang bersiri nie..banyak lagi kejer 
      lain yang AL nak buat..
hobi : Al suka cuba resepi baru terutama yang berkaitan kuih n kek..AL x suka masak makanan yang hari2  
         tu...bored la...
fb  : blh cari jer nama ACULEEN 
happy : bila AL dapat beli aper jer yang AL suka..
unhappy : bila sampai umah tngk duit dah ckup2 makan..
permata hati : muhammad danish ikhwan 27 june 2007 so dah 6 tahun dah

AL rasa cukuplah salam perkenalan dari AL..AL jugak akan sentiasa update aper jer yang berkaitan dengan AL n AL harap kier boleh jadi kawan n tukar2 pendapat n pandangan...semoga kiter bersua lagi..salam sayang dari ACULEEN A.K.A AL