Thursday, 18 April 2013

im here

Views
salam n morning all...

Alhamdulillah..tercipta jugak blogspot ACULEENS..selama nie asyik duk layan blog member2 jer...seriously memang gempak la blog2 diowg...so timbul jugakla perasaan jelouse tapi jelouse yang yang lebih kepada envy la...jelouse yang baik2 hehehe...so AL pun contact la salah sowg member blogger..cerita serba cikit macam mana blog yang AL nak x sampai 3 hari it done,,n i very like it...it very nice...thank sayang * mira *

ok la AL nak introduce dulu pasal diri AL...iyerla x knl maka x cinta...hahahah jiwang siot..

nama : norazlina azlin binti ishak
nama glamour : family panggil * acu * anak bongsu la katakan
                        member panggil * aculeen  a.k.a AL *
tarikh lahir : 29 march 1984 tua dah tapi sbb badan yang comel ramai yang ingat AL baru abis sekolah 
                   * bangga say *
tempat lahir : kuala kangsar,perak
family : 8 owg jer ( 4 laki n 4 pompuan )
makanan : AL paling suka ikan merah masak asam pedas n ketam masak lemak cili padi..
minuman : AL peminat setia coffee...1 hari x dapat coffee memang x boleyyyy..
tv : AL suka tengok cerita yan xder sambungan..malas nak follow cerita yang bersiri nie..banyak lagi kejer 
      lain yang AL nak buat..
hobi : Al suka cuba resepi baru terutama yang berkaitan kuih n kek..AL x suka masak makanan yang hari2  
         tu...bored la...
fb  : blh cari jer nama ACULEEN 
happy : bila AL dapat beli aper jer yang AL suka..
unhappy : bila sampai umah tngk duit dah ckup2 makan..
permata hati : muhammad danish ikhwan 27 june 2007 so dah 6 tahun dah

AL rasa cukuplah salam perkenalan dari AL..AL jugak akan sentiasa update aper jer yang berkaitan dengan AL n AL harap kier boleh jadi kawan n tukar2 pendapat n pandangan...semoga kiter bersua lagi..salam sayang dari ACULEEN A.K.A AL